Najčešća pitanja

Ovde možete potražiti odgovore na najčešća pitanja koja su naši kupci postavljali. Ukoliko niste našli odgovor na Vaše pitanje možete nas kontaktirati na rasveta.elektro@gmail.com.

Kako da kupim proizvod koji sam video na sajtu?
Proizvode na našem sajtu možete kupiti na dva načina: preko sajta kreiranjem narudžbine i preko telefona. Kupovina preko sajta ne zahteva registraciju, dovoljno je da proizvode ubacite u korpu i da popunite podatke za slanje. Ukoliko iz bilo kog razloga ne uspete da napravite narudžbinu možete nas kontaktirati na telefone 066/000-744 i 061/304-3004.
Da li mogu da naručim proizvode iz vaše ponude putem telefona?
Da, ukoliko niste u mogućnosti da napravite porudžbinu preko sajta iz bilo kog razloga, proizvodi iz naše ponude mogu se naručiti i putem telefona: 066/000-744 i 061/304-3004. Potrebno je da nam samo kažete šifru prizvoda, Vaše ime i prezime, ulicu i broj, grad i poštanski broj.
Koliko vremena je potrebno da paket stigne na moju adresu?
Naručena roba koja je naručena do 13h šalje se istog dana, a nakon 13h šalje se sutradan, tako da je potrebno ukupno 1-2 dana da paket stigne do Vas ne računajući vikend.
Da li je moguće plaćanje preko e-bankinga?
Da, moguće je. Potrebno je da imate ovu mogućnost od strane Vaše banke. Uplata se vrši transferom novca sa računa na račun, a podatke za plaćanje dobijate na Vašu email adresu nakon kriranja narudžbine.
Da li je poštarina uključena u cenu proizvoda?
U cenu prizvoda nije uključena cena poštarine, ona se naknadno naplaćuje od strane kurira koji Vam donese paket. Cena poštarine zavisi od težine paketa bez obzira na razdaljinu slanja. Za pojedinačne narudžbine preko 10.000 dinara mi snosimo troškove dostave.
Šta da uradim ukoliko mi je narudžbina stigla sa oštećenjem?
Svaki naručen proizvod pregledamo pre slanja, ali dešava se da se pri transportu ošteti ili polomi. Ukoliko Vam je stigao polomljeni proizvod potrebno je da to i prijavite u roku od 24h, da bi smo mogli da uvažimo reklamaciju. Ukoliko primetite još prilikom isporuke kurira da je paket vidljivo oštećen možete reklamirati kod samog kurira.
Šta uraditi ukoliko mi se naručeni proizvod nije svideo?
Ukoliko ste se predomislili i želite da vratite proizvod koji Vam je stigao, to možete učiniti u roku od 14 dana od trenutka prijema pošiljke. Proizvod koji se vraća mora biti u originalnoj ambalaži i bez vidljivih tragova korišćenja. U ovom slučaju kupac snosi troškove poštarine, a tek nakon preuzete pošiljke uplaćujemo povrat novca na tekući račun.