Način i uslovi dostave

* Cena usluge dostave porudžbine je fiksna i iznosi 450din po paketu i taj iznos će biti iskazan na računu sa ostalim poručenim proizvodima kao “Usluga dostave”. Za porudžbine preko 10000 din, usluga ili troškovi dostave su Vam besplatni i ne obračunavaju se na računu.

* Porudžbina kreirana do 13h šalje se istog dana a nakon 13h šalje se sutradan, tako da je potrebno ukupno 1-2 dana da paket stigne do Vas ne računajući vikend.

* U izuzetnim slučajevima: povećanog obima posla, objedinjavanje više proizvoda iz različitih magacina u jedan paket, eventualnog kašnjenja u obnovi lagera od strane dobavljača, kao i eventualno nepreuzmanje paketa od strane kurirske službe moguće je prolongiranje rokova isporuke na 2-4 dana.

* Dostavu poručenih proizvoda šaljemo preko kurirskih službi Postexpress i Bex. Prvenstveno slanje ide preko Postexpress kurirske službe osim u slučaju kada paket prelazi gabarite preko 60x50x50cm i tada se šalje preko Bex kurirske službe. Takođe određeni proizvodi se otpremaju iz drugih magacina i takve pošiljke se šalju putem Bex kurirske službe.